Iratkozzon fel hírlevelünkre

Rendezvények

Polgár Judit Sakk Klub a Chesskid-en

Polgár Judit Sakk Klub a Chesskiden
 
A világ legnagyobb gyerek sakkplatformja mostantól magyarul is elérhető – Polgár Judittal. 

 

Megalakult a Polgár Judit Sakk Klub a ChessKiden, ami azt jelenti, hogy a világ legnagyobb online gyerek sakkplatformja mostantól magyarul is elérhető. A magyar nyelvű szekció „rendszer- és házigazdája” Polgár Judit, a sakktörténet legeredményesebb női játékosa. 
,,Azért vállaltam el a magyar nyelvű oldal kialakítását, mert határoktól függetlenül, minden magyarul beszélő gyereknek adhatunk valami értékeset: a játék örömét és izgalmát, a fejlődés és a tapasztalás élményét, valami új felfedezésének a szépségét vagy éppen a verseny lehetőségét, mindezeket a sakk segítségével” – mondta Polgár Judit.

 

A klubtagság minden gyerek számára ingyenes, a gyerekek folyamatosan csatlakozhatnak a csoporthoz. Akik most regisztrálnak, június 15-ig valamennyi funkciót korlátlanul kipróbálhatják:

  • sakkfeladványok,
  • leckék,
  • sakkjátszma más gyerekekkel,
  • játék sakkrobottal,
  • 800 sakkvideó (egyelőre angol nyelven),
  • online versenyek.

A játék a gyerekek számára az egyik legfontosabb tevékenység, de nem mindegy, milyen környezetben játszanak.
A gyerekek biztonsága elsődleges szempont. A szülő is regisztrálhat az oldalra, nyomon követheti gyermeke összes lépését a sakktáblán és azon kívül. Nincsenek nyilvános fórumok és közösségi hálózatok, a gyerekek azokkal tarthatnak kapcsolatot, akiket valóban ismernek” – fogalmazott Polgár Judit.

 

A Polgár Judit Sakk Klubba ITT lehet regisztrálni.
 

Sok szeretettel várunk játszani!
-A ChessKid.hu Csapata

PROGRAMFÜZET - LETÖLTÉS

programmheft

ESEMÉNYEK

Nincsenek események